ítélet

2018.04.23. 20:00

Nemi szervét mutogatta a garázda bűnöző

Ihárosi Ibolya, fotó: shutterstock illusztráció

Bűnösnek mondta ki a 30 éves vádlottat a Szekszárdi Járásbíróság garázdaság, testi sértés és szeméremsértés vétségével.

Mindezekért a bíróság egy év fogház-büntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette. A vádlott köteles megfizetni több mint 114 ezer forint bűnügyi költséget. Az ítélet jogerős.

A nőtlen vádlottnak nincs állandó munkahelye, rendszeres jövedelme, szakképzettsége, viszont egy kiskorú gyermek eltartásáról (lenne) köteles gondoskodni. Már sokszor volt büntetve. Legutóbb 2006-ban társtettesként elkövetett rablás miatt négy év hat hónap fegyházbüntetést kapott, amit le is töltött. A férfi 2016. október 1-jén egy faddi boltban erősen ittas állapotban szóváltásba került az ott dolgozóbiztonsági őrrel.

A vita a vádlott agresszív magatartása miatt dulakodásba csapott át. A vádlott legalább kétszer ököllel megütötte a sértett nő fejét, akinek a szemüvege a földre esett. A garázdát a jelen lévő állampolgárok segítségével fékezte meg a biztonsági őr, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Még ugyanazon a napon a hajnali órákban, miután a Szekszárdi Rendőrkapitányságról, kihallgatását követően elengedték, a Garay térre ment. A téren két fiatal nő és egy férfi beszélgetett egy padon ülve. A vádlott közelebb ment hozzájuk és miután látta, hogy rá figyelnek a nadrágjába nyúlt és önkielégítő mozdulatokat tett. A fiatalok erre átsétáltak a tér egy távoli részébe, de a vádlott követte őket, és a közelükben nyilvános önkielégítésbe kezdett. A társaság távolabb ment, ekkor a vádlott két, szintén a téren tartózkodó két lányhoz ment, és fedetlen a nemi szervét az egyik lány fenekéhez nyomta. Közben megérkeztek a rendőrök, akik a vádlottat előállították.

Ezek is érdekelhetik