rendőrségi hírek

2019.02.14. 15:42

Ütötte, lökdöste, majd betört a házába

Vádemelést javasol a rendőrség a bonyhádi férfi ellen.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást folytatott magánlaksértés és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

Az 52 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. december 22-én délben Bonyhádon, az utcán összeveszett a párjával, majd a nőt megütötte és meglökte, aki nekiesett az egyik ház falának. Néhány órával később a férfi megjelent a nő lakásán, majd mivel az asszony nem volt otthon, betört a házba, majd poharakat és tányérokat tört szét, illetve elvágta a gázpalack műanyag csövét, amelyből szivárogni kezdett a gáz.

A férfi aznap újból megjelent a háznál, majd erőszakkal benyomta a kaput, ez alkalommal viszont már otthon volt a párja, és többszöri felszólítást követően a férfi távozott a lakástól.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában