rajzpályázat

2019.03.12. 16:20

Óvodások, iskolások alkotásait várják

Hanol Erzsébet

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Alkotói pályázatot hirdetett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság óvodások és iskolások részére. Idén olyan műveket várnak, amelyeken keresztül a gyerekek megmutatják, hogyan látják a tűzmegelőzés és a tűzvédelem fontosságát, a tűzoltói hivatást. Az óvodások szabadkézi rajzokkal pályázhatnak, az iskolások pedig három korcsoportban – 6–10, 11–14, 15–18 éves kor közöttiek – szabadkézi rajzot, plakátot, egyéb kézműves alkotást küldhetnek be, de írhatnak verset vagy mesét is, esetleg készíthetnek számítógépes programot.

A pályaműveket május 10-ig kell benyújtani személyesen, postai úton (Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 7100 Szekszárd, Mikes utca 16–22.) vagy e-mailen ([email protected]) a megyei igazgatósághoz.

A területi versenyen első helyezést elért alkotások az országos döntőbe jutnak tovább. Az az óvoda, illetve iskola, ahonnan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2019” címet. Jutalmuk egy tűzoltósági bemutató és tűzvédelmi oktatás lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában