rendőrségi hír

2019.10.17. 11:15

Újabb túlsúlyos járműszerelvény miatt folytattak eljárást

A rendőrök az M6-os autópálya Paksi lehajtójánál vonták intézkedés alá a román sofőrt.

TEOL

Forrás: TMRFK

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Paksi Autópálya Alosztály rendőrei október 16-án, a délelőtti órákban az M6-os autópálya lehajtójánál – Paks térségében – ellenőriztek egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta, ezért a járművezetőt előállították a Paksi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben gyorsított szabálysértési eljárást folytattak le az Igazgatásrendészeti Osztály munkatársai – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri az állampolgárokat, hogy minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, továbbá felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét alkalmazzák, a közlekedés biztonsága érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában