járási egyeztetés

2019.11.23. 13:00

Közbiztonsági fórumot tartottak Dombóváron

TEOL

Forrás: TMRFK

Szabó Csaba rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Végh Lajos rendőr ezredes, dombóvári rendőrkapitány november 21-én, csütörtökön a Dombóváron megtartott fórumon köszöntötte a polgármestereket, a kisebbségi önkormányzatok elnökeit, a Kormányhivatal, az Egészségfejlesztési Iroda vezetőjét, valamint a középiskolák igazgatóit– adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóirodája.

Molnár Zoltán rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető a települések bűnügyi helyzetéről, Tumri Gábor rendőr százados, rendészeti osztályvezető a rendészeti és közlekedésbiztonsági helyzetéről tájékoztatta a megjelenteket.

Fotó: TMRFK

Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, bűnmegelőzési szakember a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum megalakulásának szükségességére hívta fel a jelenlévők figyelmét, majd a rendőrkapitányság bűnmegelőzési tevékenységéről, programjairól számolt be a rendezvény résztvevőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában