lezárt akta

2020.04.29. 10:25

Balesetet okozott, ijedtében inni ment – állítja a sofőr

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy szedresi férfival szemben folytattak, aki ittasan beletolatott egy út szélén álló autóba, majd elszaladt a helyszínről.

TEOL

Forrás: police.hu

Tavaly május 12-én, a délutáni órákban érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy Suzuki vezetője nekitolatott egy – az út szélén álló – Audinak Szedresben. A sofőr, adatai hátrahagyása nélkül, a helyszínről futva távozott. A rendőrök rövid időn belül azonosították a járművezetőt, akivel szemben alkoholteszteres ellenőrzést végeztek, mely magas értéket mutatott.

Az 57 éves szedresi férfit további intézkedés céljából előállították. Vele szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást ittas járművezetés gyanúja miatt. A férfi a kihallgatásán azzal védekezett, hogy csak a baleset után, ijedtében fogyasztott el gyorsan, nagy mennyiségű röviditalt.

Fotó: police.hu

A szekszárdi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, és az eljárás iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóirodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában