Közúti baleset

2020.11.24. 11:28

Felborult az autó, ketten könnyebben megsérültek

TEOL

20201030 Sárvár Egy Dacia Duster vezetője Rábasömjén irányából akart balra, a 84-es főútra kanyarodni, a sofőr elmondása szerint nagyon nagy volt a forgalom, és nem vette észre a neki jobbról, a védett úton érkező Alfa Romeot, ami elé kikanyarodott. Az Alfa már nem tudott lefékezni és a Dacia hátuljának ütközött. A Dacia az ütközés erejétől az árokba csapódott és felborult, az Alfa Romeo pedig megpördült és az út szélén állt meg. A balesetben az Alfa Romeot vezető hölgy súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. Fotó: Horváth Balázs HB Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Horváth Balázs

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 19 éves dombóvári férfi közlekedett személygépkocsival a 6532-es számú úton november 23-án 17:35-kor, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, letért az úttestről, a meredek partoldalon lehaladt és felborult. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában