rendőrségi hírek

2020.12.04. 11:30

Munkahelyéről lopott az aparhanti férfi, de kiderült

A bonyhádi rendőrök egy 47 éves aparhanti férfit hallgattak ki lopás és sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: police.hu

Az egyik bonyhádi cég képviselője tett feljelentést ez év szeptember 14-én ismeretlen személy ellen, aki az egyik – a telephelyen leállított munkagépből – gázolajat lopott. Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. A szeptemberi lopást követően októberben ismét elloptak húsz liternyi gázolajat egy telepen tárolt munkagépből. Továbbá kiderült az is, hogy egy ütvefúró és egy fűkasza is eltűnt az üzem területéről – írja a police.hu.

A lopásokkal kapcsolatban a rendőrök látókörébe került egy – a vállalatnál dolgozó – 47 éves aparhanti férfi, akit a rendőrök elszámoltattak. A lakóhelyén tartott kutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott fűkaszát, és két ballon gázolajat, mely vélhetően szintén a telephelyről származik. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki egyrendbeli lopás és egyrendbeli sikkasztás miatt.

Fotó: police.hu

Az ellopott fűkaszát a rendőrök a napokban visszaadták a cég képviselőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában