Dulakodtak a pénzért

2021.02.05. 11:19

Ismerősét rabolta ki, őrizetbe vették a fiatalt

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a 18 éves faddi fiatalt, aki az utcán vette el egy 20 éves, szintén helyi férfi pénzét – áll a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Bejelentés érkezett február 4-én 10 óra 50 perc, hogy Fadd egyik utcájában két fiatal dulakodik. A Tolnai Rendőrőrs munkatársai néhány perc alatt a helyszínre értek, ahol meghallgatták a két fiút.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 18 éves elkövető, miután látta, hogy ismerőse az utcán számolja a pénzét, a sértett után ment, és megpróbálta megszerezni az értékeket. A 20 éves férfi ellenállt, ezért a fiatalok dulakodni kezdtek. Az elkövető annak érdekében, hogy a kezében levő pénzt megtartsa, ököllel arcon is ütötte ismerősét. Miután a 20 éves férfi segítségért kiáltott, a rabló a pénz egy részét visszaadta.

A rablás helyszíne és a pénz, amiért dulakodtak Fotó: TMRFK

A tolnai rendőrök a 18 éves elkövetőt előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őt. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetősét, azt mondta a nyomozóknak, hogy a pénzből telefont akart venni.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában