rajzpályázat

2021.05.07. 10:36

„Így közlekedtek ti!” – a gyermekek szemével

Megvannak az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által hirdetett rajzpályázat Tolna megyei nyertesei – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

TEOL

Forrás: TMRFK

A baleset-megelőzési szakemberek „Így közlekedtek ti!” címmel 2021 évben is rajzpályázatot hirdettek óvodások, valamint általános iskolások részére. Az alkotások a biztonságos közlekedést mutatták be a gyerekek szemével. A pályázatra egyéni és csoportos rajzokat is vártak. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett rajzpályázatra számos alkotás érkezett, mind egyéni, mind csoportos kategóriában.

A beküldött munkákat a napokban a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által kijelölt zsűri elbírálta. A legjobban sikerült pályaműveket értékes ajándékcsomaggal jutalmazták.A gyerekeknek a rendőrök egyenként viszik el jutalmukat. A paksi és dombóvári térségből beküldött pályaművek alkotói a napokban fogják megkapni az ajándékaikat. Az ő nevüket később tesszük közé.

A napokban a szekszárdi és a bonyhádi kistérségben élő diákok vehették át megérdemelt jutalmukat Bótáné Kiss Gabriella rendőr alezredestől, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottságának titkárától.

– Hegyesi Dávid és Kökönyei-Tóth Barnabás Kanizsai Dorottya Általános Iskola Bátaszék (csoportos rajz)

– Sárközi Brendon, Sárközi Aisha, Aradi Zalán Ágoston Kanizsai Dorottya Általános Iskola Bátaszék (csoportos rajz)

– Füle Dóra 2.osztály, Mórágyi Általános Iskola Bátaapáti Tagintézménye

– Ömböli Zsombor 3. osztály Mórágyi Általános Iskola Bátaapáti Tagintézménye

– Panzenberger Damján, Simontornya

– Laufer Kincső, Szekszárd

– Balogh Edina és Enikő Alsónána (Mórágyi Általános Iskola)

Borítóképünkön: Bótáné Kiss Gabriella rendőr alezredes adta át a jutalmat a gyerekeknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában