Beszorultak az autóba

2021.07.09. 08:10

Mentőhelikopter is érkezett a szedresi balesethez

TEOL

Forrás: MW-archívum

Fotó: Donka Ferenc

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze Szedres külterületén, a 631-es főút és a Tengelic felé vezető 6235-ös út kereszteződésében július 9-én 7 óra 16 perckor. A személygépkocsiba beszorult három ember, őket a műszaki mentést végző szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki – adta hírül a Katasztrófavédelem.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében a rendőrség lezárta.

FRISSÍTÉS!

Hárman sérültek meg a péntek reggeli, Szedres határában történt balesetben, ahol kamionnal ütközött egy személyautó – tájékoztatta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Búsné Hepp Gyöngyvér közölte, a 631-es út és a 6235-ös út kereszteződésében történt ütközés két sérültjét mentővel vittek kórházba, az autó harmadik utasáért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Fotó: TMRFK

A rendőrség által a police.hu-ra feltöltött kép tanúskodik az ütközés erejéről: még az árokba borult kamion eleje is teljesen összeroncsolódott.

Laptársunk, a BAON.hu arról tudósít, hogy helyszíni információink szerint a személyautó Szedres felől haladt, amikor a kereszteződéshez érve nem állt meg a Stop táblánál, hanem lassítás nélkül behajtott. Összeütközött a szabályosan közlekedő, cementet szállító kamionnal, amely az árokba csapódott, az autó pedig szalagkorlátnak ütközött. Az autóban hárman utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek.

A kereszteződésben már több halálos baleset is történt, annak ellenére, hogy jól belátható és kellően ki is van táblázva. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Frissítés!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelést a rendőrök befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul haladhat.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában