rendőrkézre kerültek

2021.07.29. 13:25

Tizenévesek raboltak ki egy fiatalt Szekszárdon

A szekszárdi rendőrök elfogták azt a két tizenéves fiút, akik kiraboltak egy másik fiatalt a megyeszékhelyen. Egyikük két nappal korábban egy motort is lopott Tamásiban.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szolgálaton kívüli fegyveres biztonsági őre, Kuris István tett bejelentést 2021. július 28-án a késő esti órákban, hogy néhány perccel korábban egy fiataltól ismeretlenek elvették a mobiltelefonját. Miután a sértett a tolvaj után futott, társa hátulról biciklivel elütötte őt, és mindketten elmenekültek. Munkatársunk a sérült férfival maradt a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövetőkről személyleírást is adtak.

Az egyenruhások azonnal a tettesek felkutatására indultak, és a bejelentés után három perccel elfogtak két – egy 14 éves kapospulai és egy 15 éves teveli – fiút, akiknél megtalálták az ellopott mobiltelefont. A rendőrök mindkettőjüket előállították, és őrizetbe vették.

Fotó: TMRFK

A 14 éves fiút lopás vétség, míg 15 éves társát rablás bűntett elkövetésével gyanúsították meg. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kihallgatások alkalmával azt is bevallották, hogy a kerékpárt, mellyel Szekszárdra érkeztek, korábban lopták el Hőgyészen.

A fiatalabb fiúval szemben jelenleg is nyomoznak egy néhány napja általa elkövetett motorlopás miatt, melyről korábban már beszámoltunk.

Borítóképünk illusztráció.

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában