Közlekedési baleset

2021.11.02. 10:20

Az árokban kötött ki egy figyelmetlen autós Zombán

TEOL

rendőrség

Forrás: MW

Fotó: illusztráció

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a tegnapi napon 17 óra 10 perckor Zombán a Rákóczi utcában – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szekszárdi nő a kapubejáróból tolatott autójával a 65-ös főútra, majd a jobb oldali forgalmi sávból akart balra kanyarodni egy másik ház kapubejárójára. A manőver során nekiütközött az úttesten szabályosan közlekedő autónak. A balesetet követően a tolató jármű az árokba csapódott, vezetője az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült. A másik kocsi vezetője és utasai nem sérültek meg.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén november 1-én egy könnyű sérüléses és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrök öt főt fogtak el, közülük egyet tetten értek, majd előállították, mert bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A szolgálatban levő állomány tagjai öt szabálysértési- és egy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában