lezárt akta

2021.11.29. 12:52

Egy éjszaka háromszor rövidítette meg ismerőse bankszámláját

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az esetnek a vizsgálatát, melyet egy decsi férfival szemben folytattak, aki egy ismerőse bankkártyájáról vett fel pénzt egy éjjel három alkalommal.

TEOL (Forrás: police.hu)

Egy decsi lakos tett bejelentést ez év május 19-én, mert előző este valaki jogosulatlanul vett le a kártyájáról három alkalommal különböző összegeket. Elmondása szerint, kezdetben együtt italozott egy számára ismeretlen párral. A pár férfi tagját megkérte, hogy a megadott PIN-kód segítségével vegyen fel a bankkártyájáról egy kisebb összeget, mivel ő nem tudta kezelni a bankautomatát. Másnap reggel észlelte, hogy a bankkártyája nincs meg, majd az is kiderült, hogy több pénz hiányzik a számláról.

A nyomozás során megállapították a szekszárdi rendőrök, hogy egy 32 éves szintén decsi férfi volt az, aki ismerőse számlájáról a pénzt leemelte. Kihallgatása során beismerő vallomást tett, elismerte, hogy összesen három alkalommal rövidítette meg a sértett bankszámláját.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a szekszárdi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – számolt be az ügy legfrissebb fejleményeiről a police.hu.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik