összefoglaló

2021.11.25. 10:00

Halálos balesetnél is helyszíneltek megyénk rendőrei

TEOL

Mint arról már beszámoltunk, egy járműszerelvény vezetője közlekedett az 55-ös főúton Pörböly belterületén november 24-én a kora esti órákban a Bajai úton – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sofőr néhány percre megállt, majd újra el akart indulni, amikor ismeretlen körülmények között a tehergépkocsi bal első kerekével elsodort egy gyalogost, aki a bal első abroncs alá esett. A balesetben az 59 éves pörbölyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányságon vizsgálják.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén november 24-én egy halálos kimenetelű és négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Munkatársaink négy főt fogtak el és kettőt állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai három szabálysértési- és egy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások három biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában