Kék hírek

2022.02.24. 08:59

Két anyagi kárral járó baleset is történt

TEOL

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén február 23-án két anyagi káros baleset történt, az egyik vadelütés.

Anyagi káros baleset történt 2022. február 23-án 9 óra 50 perc körüli időben Szekszárdon, a Honvéd utcában. Egy 45 éves szálkai férfi közlekedett autójával a Szent-Györgyi Albert utca irányából a Búzavirág utca irányába, és egy, az út szélén parkoló járművet akart kikerülni. A manőver során nekiütközött a vele szemben, szabályosan közlekedő kocsinak. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Az egyenruhások négy főt fogtak el, két férfit bűncselekmény elkövetésén értek tetten, a másik két személy ellen körözés volt érvényben. Összesen hat előállítás történt, az előállítottak közül egy személy ittasan, jogosítvány nélkül motorozott. A szolgálatban levő állomány tagjai 16 szabálysértési, és egy büntető feljelentést tettek. A rendőrök két biztonsági intézkedést hajtottak végre – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában