Előzetesben

2022.03.17. 18:57

Ágya alatt elbújva találták meg a körözött döbröközi férfit

Egy döbröközi férfit gyanúsítanak azzal, hogy ellopott egy bankkártyát és egy autót Dombóváron.

TN

Illusztráció.: Shutterstock

Egy 75 éves dombóvári férfi tett feljelentést januárban, mert 2021 december végén ellopták a bankkártyáját, amellyel összesen félmillió forintot vettek le a számlájáról. Ekkor letiltatta a kártyát, majd január 14-én reggel érte a következő kellemetlen meglepetés. A garázsába lépve azt látta, hogy ellopták az autóját. A nyomozás hamar eredményre vezetett – közölte a főkapitányság sajtószolgálata. 

 

A gyanúsított egy 31 éves döbröközi férfi, aki a lopott bankkártyával többször is vásárolt. Szerette volna elkerülni a büntetést, ezért a lopott autóval Németországba távozott. Amikor megtudta, hogy nemzetközi körözést adtak ki ellene, visszatért Magyarországra. Döbröközön fogták el. A rendőrök az egyik szobában az ágy alatt találtak rá. 

 

Kihallgatása során azt állította, nem követett el bűncselekményt, a sértett kölcsön adta neki a pénzt és az autót is. A férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását, azóta börtönben van. Az autó még nem került elő, a nyomozást folytatják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában