Rendőrségi összefoglaló

2022.04.29. 12:32

Ez történt az utakon az elmúlt 24 órában

Egy halálos, egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt a megyében a tegnapi nap folyamán.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 28-án egy halálos, egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt - tájékoztatott a TMRFK. Utóbbiak közül egy esetben őz ugrott neki egy forgalmi ok miatt megálló autó oldalának, a másik esetben parkolóban történt koccanás.

Ahogy arról korábban itt, majd itt is írtunk, tegnap délelőtt a 61-es számú főút 84-es kilométerszelvénye közelében két személyautó frontálisan ütközött. A járművekben utazók közül ketten a helyszínen életüket vesztették, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. Őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság büntető eljárást kezdeményezett.

Frontálisan ütköztek (forrás: police.hu)

Személyi sérüléses baleset történt tegnap 23 óra 30 perc körüli időben a 6313-as számú mellékúton. Egy szakadáti férfi közlekedett személygépkocsijával Gyönk irányából Varsád irányába. Elmondása szerint a 8-as kilométerszelvény közelében balról egy őz szaladt az útra, ezért az ütközés elkerülése érdekében a kormányt félre rántotta. Elvesztette uralmát a járműve felett, ami a jobb oldali árokba sodródott, nekiütközött több fának, majd az oldalára dőlve állt meg. Az elsődleges megállapítás szerint a sofőr könnyebben megsérült, ezért a mentő kórházba szállította.

Őz szaladt az útra (forrás: police.hu)

Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett. A rendőrök elfogtak két főt, valamint hármat előállítottak bűncselekmény elkövetése miatt. A szolgálatban levő állomány tagjai egy büntető- és egy szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre a nap folyamán.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában