Ki tud róla?

2022.05.11. 10:39

Egy 15 éves lányt keresnek a tamási rendőrök

A Tamási Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kovács Fruzsina Amanda eltűnése kapcsán.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A 15 éves lány április 9-én a délutáni órákban a Pécs, Szikla utcai Befogadó Gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Kovács Fruzsina Amanda körülbelül 163 cm magas, 65 kg testsúlyú, normál testalkatú, barna szemű, festett vörös hajú. Távozásakor fekete színű nadrágot, szürke kapucnis pulóvert, piros sportcipőt viselt. Feltételezett tartózkodási helye Dombóvár, illetve Pécs és környéke.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon (Kossuth tér 3-4), hívja a 0674/573–910-es számot, vagy tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 0680/555–111-es zöld számán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában