Összefoglaló

2022.07.29. 09:51

Német sofőr okozott balesetet az M6-oson

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 28-án két sérüléses és három anyagi káros baleset történt.

TEOL

Motoros baleset Bonyhád térségében (Fotó: police.hu)

Egy német állampolgár közlekedett az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a belső forgalmi sávban csütörtökön délután, nem sokkal három óra után, amikor figyelmetlensége miatt áttért a haladó sávba, ahol nekiütközött a vele azonos irányban a külső forgalmi sávban haladó Ford Transit hátuljának, majd az út melletti árokba hajtott. A balesetben az autó egyik utasa könnyebben megsérült -tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy német állampolgár az út melletti árokba hajtott (Fotó: police.hu)

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt július 28-án a délutáni órákban a 6-os főút és a Dombóvárra vezető út kereszteződésében Bonyhád térségében. Egy autós közlekedett Bonyhád külterületén, a várost elkerülő úton a 6-os főút irányába. A kereszteződésnél az Állj Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasításának megfelelően megállt, majd balra megkezdte a kanyarodást a 6-os főútra. Figyelmetlensége miatt nem adott elsőbbséget a 6-os főútvonalon Bonyhád irányából Pécs irányába a belső forgalmi sávban közlekedő motorosnak, és nekiütközött a motor jobb oldalának. A balesetben a motor utasa súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter vitte kórházba.

A rendőrök csütörtökön három főt fogtak el, és kettőt állítottak elő. Az egyenruhások 10 szabálysértési feljelentést tettek és két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában