Elismerés

2022.10.19. 10:55

Rangos kitüntetést vehettek át a polgárőrök

Több Tolna megyei polgárőr kiemelkedő munkáját ismerték el rangos kitüntetéssel a napokban Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott ünnepségen. Váradi Balázs az egyik legrangosabb kitüntetést vehette át.

TEOL

Fotó: Police.hu

A napokban az Országos Rendőr-főkapitányságon tartottak ünnepséget, ahol többek között a kiemelkedő tevékenységet nyújtó polgárőröket jutalmazták.

A rendezvényen részt vett dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, dr. Túrós András az Országos Polgárőrszövetség elnöke, valamint dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is.

Fotó: Police.hu

Az egyik legrangosabb kitüntetést vehette át Váradi Balázs, aki amellett, hogy fegyveres biztonsági őrként dolgozik a Tamási Rendőrkapitányságon, polgárőrként tevékenykedik Magyarkesziben. Váradi Balázs a polgárőrség érdekében végzett kiemelkedő tevékenységét Szent László éremmel ismerte el dr. Rétvári Bence és dr. Túrós András.

Belügyminiszteri elismerésben részesült hosszú éveken át végzett kiemelkedő szakmai munkájáért Széles János, a rendőrséggel szorosan együttműködő Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke.

Fotó: Police.hu

Az Év Polgárőre elismerést Kelemen Ferenc, a Kakasdi Polgárőr Egyesület elnöke, míg az Év Polgárőr Egyesülete kitüntető címet a Pálfai Polgárőr Egyesület érdemelte ki. Az Év Polgárőr pedagógusa a Naki Polgárőr Egyesület elnöke, Szentgyörgyi Zsolt lett.

Fotó: Police.hu

Dr. Balogh János, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette dr. Szilák Mihályt az Országos Polgárőr Szövetség Felügyelő Bizottságának elnökhelyettesét, a Tolnai Polgárőrség Közhasznú Egyesület tagját.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában