Kitüntetés

2022.10.24. 11:10

Tamási város biztonságáért elismerő címet vehette át

Farkas Gabriella Nóra r. alezredes, a városi kapitányság Bűnügyi Technikai és Helyszínelői Alosztályának vezetője érdemelte ki a kitüntetést 2022-ben - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Forrás: police.hu

Tamási Város Biztonságáért kitüntető címet adományozza a település önkormányzata minden évben annak, aki feladatait kiemelkedő szinten végzi a város közbiztonságának javítása érdekében. Az idei évben a kitüntető címet Farkas Gabriella Nóra r. alezredes érdemelte ki. Rendőrségi szolgálatát 1993. szeptember 1-jén kezdte a Szombathelyi Rendőrkapitányságon. 1995. szeptember 1-jétől dolgozik Tamásiban. Volt járőr, igazgatásrendészeti területen előadó. A Bűnügyi Osztály állományába 2007 márciusában került, ahol kezdetben kiemelt fővizsgálóként dolgozott, majd 2015-ben a Bűnügyi Technikai és Helyszínelő Alosztályra került, melynek 2020. március 1-jétől ő lett a vezetője.

Forrás: police.hu

Munkáját a különböző szakterületeken folyamatosan kiváló színvonalon, szakszerűen, jogszerűen és hatékonyan végezte és végzi. Farkas Gabriella Nóra r. alezredes munkájával 27 éve hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén a közbiztonsági és bűnügyi helyzet javításához, fenntartásához, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez. Huzamosabb ideje kiemelkedő munkát végez, ezáltal erősítve az állampolgárokban a rendőrség tekintélyét, illetve a rendőrségbe vetett bizalmat.

Forrás: police.hu

Az elismerést nemzeti ünnepünkön, 2022. október 23-án Porga Ferenc Tamási város polgármestere adta át neki. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában