Jelentkezés

2022.11.07. 12:30

Határvadászokat toboroztak a paksi egyenruhások

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Pakson toborozták a határvadászokat (Fotó: TMRFK)

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban Dunaszentgyörgyön, Gerjenben és Németkéren toboroztak. Az érdeklődők részére az egyenruhások szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. Az érdeklődőket bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták a kitelepülés alkalmával.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban Dunaszentgyörgyön, Gerjenben és Németkéren toboroztak. (Fotó: TMRFK)

A határvadász képzéssel kapcsolatban online ide kattintva informálódhat.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected] címen lehet érdeklődni.

Legutóbb Tamásiban toboroztak a rendőrök, erről itt írtunk bővebben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában