Futballtorna

2023.04.21. 09:41

Bronzérmesek lettek a Tolna vármegyei zsaruk

A Készenléti Rendőrség Hősei kispályás labdarúgó emléktornát 14 csapat részvételével rendezték meg Budapesten - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A csapat tagjai, állnak: Schulteisz Norbert, Major Péter, Csontos Mihály, Kadosa Erik, Szadai Csaba, térdelnek: Borda Gergő, Sebestyén Ádám, Rikkers Péter, Dudoma Krisztián, Besenczi Zoltán

Forrás: police.hu

A Belügyminisztérium hősi halottjai emlékére szervezték meg a futballtornát 2023. április 19-én. A sportesemény elsődleges célja az elhunyt rendőrök emléke előtti tisztelgés volt. Természetesen azonban a résztvevő csapatok számára a vándorkupa elnyerése volt az egyik legnagyobb cél. A rendezvény lehetőséget adott az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, a közösségi szellem fejlesztésére is.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata az ORFK NEBEK, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatit legyőzve, csoportelsőként jutott tovább az elődöntőbe 24-6-os gólaránnyal és 6 pontot megszerezve.

Az elődöntőben a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól 2:1-es vereséget szenvedtek a Tolnai zsaruk, így a harmadik helyért játszhattak. A bronzmeccsen 3:2-re győztek a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata ellen vívott küzdelemben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában