Balesetek

2023.05.25. 10:16

Kapcsoltak és mindannyian megúszták

Négy anyagi káros baleset történt szerdán Tolnában – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy törökkoppányi férfi közlekedett autóval délután fél egy körül a 65-ös számú főúton Tevel térségében, Kéty irányából Siófok irányába. Haladása során a murgai kereszteződésénél lévő kanyarban elvesztette uralmát a kocsi felett, megcsúszott, majd jobbra az árokba hajtott, ahol felborult. A sofőr – aki használta a biztonsági övet – nem sérült meg a balesetben.

Fotó: Police.hu

Dombóváron két anyagi káros baleset is történt. Délelőtt két autó ütközött össze a kórház közelében. Az egyik sofőr figyelmetlen volt, nem biztosított elsőbbséget egy jobbról érkező kocsinak, és a két autó összeütközött. Mindkét sofőr használta a biztonsági övet, csak anyagi kár keletkezett. 

Délután a 611-es számú út 2-es kilométerszelvényében történt egy utoléréses baleset. Két autó haladt Kaposszekcső irányába, amikor az első forgalmi okból lassított, a mögötte haladó sofőr, mivel nem tartott megfelelő követési távolságot, nekiütközött.

Fotó: Police.hu

Egy nő közlekedett autóval Szedresben, a Széchenyi utcában, ahonnan a Zrínyi utca irányába – balra – kívánt bekanyarodni. A manőver megkezdése előtt nem tekintett hátra, így nem észlelte, hogy egy másik kocsi már megkezdte az előzését, ezért összeütköztek. A balesetben senki nem sérült meg, mindkét sofőr be volt kötve.

Mint azt megírtuk, szintén szerdán megsérült egy motoros, miután árokba hajtott Dúzson Iregszemcse közelében pedig rendőrautónak hajtott és megsérült egy ittas autós

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában