Közlekedés

2023.07.03. 10:46

Baleseti összefoglaló

A hétvégén több anyagi kárral járó baleset is történt – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Vasárnap Bonyhádon történt egy ütközés.

Forrás: police.hu

Pénteken Aparhant külterületén egy vaddal ütközés történt, Tolnanémediben pedig villanyoszlopnak ütközött egy figyelmetlenül tolató sofőr.

Szombaton négy anyagi káros balesetről tettek bejelentést. A 6-os számú főút 146-os kilométerszelvényében egy vadelütés történt. Szekszárdon két nagyáruház parkolójában történt egy-egy koccanás. Bátaszéken egy sofőr a jobbra tartási kötelezettségének nem tett eleget, így egy szemből érkező autó bal tükrét megrongálta.

Vasárnap az 5602-es számú úton Alsónána közelében egy őzbakot ütött el egy autós, míg Bonyhádon egy utolérés történt. Délután hat óra körül, a 6534-es számú mellékút 4-es kilométerszelvényében, a Bonyhád- Majos V. utca kereszteződésében közlekedett egy mágocsi nő autóval.  Nagymányok irányából Bonyhád irányába haladt, amikor a kereszteződéshez érve későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító, majd balra bekanyarodni szándékozó Audit, így nekiütközött a kocsi hátsó részének.

Több baleset is történt óvatlanságból vagy figyelmetlenségből adódóan. Pénteken egy sofőr a tilos jelzést figyelmen kívül hagyva nekihajtott a mozgásban lévő félsorompónak, szintén pénteken egy autós, hogy a vaddal ütközést elkerülje elrántotta a furgonját, ami padkának ütközött és felborult. Vasárnap pedig egy elromlott fékberendezés okozott személyi sérüléssel járó balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában