Kitüntetés

2023.07.10. 13:54

Belügyminiszteri jutalmat kapott

Endrődi Judit rendvédelmi igazgatási alkalmazott eredményes szakmai munkáját ismerték el a Semmelweis Nap alkalmából – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Endrődi Judit a díjat Rétvéri Bencétől a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától vehette át.

Forrás: police.hu

Endrődi Judit 2008 óta dolgozik a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Egészségügyi és Pszichológiai Alosztályán munkabiztonsági felügyelőként. Fenti munkaköre mellett a közegészségügyi-járványügyi feladatokat is ellátja.

Kiemelkedő közegészségügyi-egészségügyi ismeretekkel rendelkezik, feladatait lelkiismeretesen, precízen, maximális segítő szándékkal végzi. Felelősségérzete, hivatástudata átlagon felüli.

Több éves szakmai munkája elismeréseként számos vezetői jutalomban részesült. 2013-ban Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e alkalmából az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője tárgyjutalomban részesítette. Feladatai kiemelkedő teljesítéséért 2015. április 24-én a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az „Év Közalkalmazottja” díjat, majd 2016-ban a Rendőrség Napja alkalmából főtanácsosi címet adományozott részére.

Huzamosabb időn keresztül közegészségügyi területen végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere 2023-ban a Semmelweis Napon jutalomban részesítette, aki a díjat Rétvéri Bencétől a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától vehette át a napokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában