Karambol

2023.07.10. 09:29

Halál, súlyos és könnyű sérülés is volt a pénteki balesetben

Teol.hu

Baleset az m9-esen

Forrás: police.hu

Mint arról korábban írtunk, pénteken 18 óra 30 perc körül egy bátmonostori férfi közlekedett Dacia Duster típusú autójával, két utasával az M9-es autóúton Baja irányából Szekszárd irányába. A 3-as kilométerszelvényben a jobb oldali útpadkán műszaki hiba miatt várakozott egy kocsi, amit a Baja felől érkező autó vezetője figyelmetlenül került ki, a manőver során nekiütközött egy szemből érkező nyergesvontató bal elejének– tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

A balesetben a vontató bal első kereke defektes lett, ezért áttért a szemközti forgalmi sávba, és ott állt meg. A balesetet okozó kocsi bal hátsó futóműve kiszakadt az első ütközés erejétől, majd tovább sodródva frontálisan ütközött egy Szekszárd irányából érkező Toyota típusú autóval. A Dacia bal első futóműve kiszakadt a második ütközés erejétől, majd tovább sodródva a jobb oldali útpadkán állt meg.

Forrás: police.hu

Ekkor érkezett Szekszárd irányából egy Mazda, mely az úton szétszóródott anyagmaradványokra hajtott. A balesetben a Toyota egyik hátsó utasa elhunyt. A Dacia és a Toyota sofőrei, valamint a Toyota egy utasa súlyosan, míg a Dacia két utasa, valamint a Toyota egy utasa könnyebben sérültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában