Szörnyű

2023.07.08. 17:37

Halálos baleset történt Várdombnál

Egy autó ismeretlen körülmények között felborult a 20-as kilométerszelvényben, egy ember kiesett a járműből és a helyszínen elhunyt - tájékoztatott a rendőrség.

Teol.hu

Baleset történt 2023. július 8-án 16 óra 19 perc körüli időben az 5113-as mellékút 20-as kilométerszelvényében Várdombnál. Kér férfi közlekedett autóval Sárpilis irányából Várdomb irányába, amikor a fenti helyen eddig ismeretlen okból a kocsi elhagyta az úttestet, felborult, majd tetején állt meg. 

Fotó: Police.hu

Egy férfi kiesett az autóból és a helyszínen életét vesztette. A másik férfi súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította el. A mellékút teljes szélességében lezárásra került. Kerülni Újberek-puszta irányában lehet.

Ez már a második halálos baleset Tolnában 24 óra alatt.

Péntek este az M9-esen történt hármas karambol. Akkor egy személyautó egy műszaki hibás jármű kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekiment. Egy személy a helyszínen életét vesztette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában