Beismerő vallomás

2023.07.18. 13:25

Hamar a betörő nyomára bukkantak Dombóváron

Gyorsan nyomára bukkantak annak a tolvajnak, aki egy helyi ház melléképületéből lopott el értékeket Dombóváron – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Egy helybéli férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki július 12-én este nyolc óra és másnap reggel hat óra között a bekerített udvarban lévő melléképületéből különböző szerszámokat, alkatrészeket lopott. A tolvaj a kerítésen átmászva jutott be a portára, majd betörte a melléképület ajtajának üvegezését, így bejutva az épületbe. Onnan eltulajdonított egy fúrógépet, a hozzá tartozó fúrószárakkal, valamint egy motor akkumulátorát, egy kulcskészletet és egyéb alkatrészeket, a sértettnek ezzel közel 250 ezer forint kárt okozva.

Fotó: Police.hu

A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett személyleírás alapján hamarosan eljutottak egy 52 éves dombóvári férfihoz, akinek a lakásán meg is találtak egy, a melléképületből származó akkumulátort. A férfit elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A kutatások során az ellopott értékek nagy része előkerült, azokat a napokban visszaadták a nyomozók a tulajdonosnak.

Az ügyben lopás bűntett elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában