Baleset

2023.07.18. 09:09

Igazoltatni akarták, rendőrautóba hajtott a traktoros

Rendőrautónak ütközött egy Dombóvár irányába haladó pótkocsis traktor hétfőn Sásdon – tájékoztatott kedden a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Fotó: Police.hu

Egy férfi közlekedett  a 611-es úton, Sásd belterületén a Rákóczi úton Pécs irányából Dombóvár felé hétfőn negyed öt körül  pótkocsis traktorral. A szerelvény mögött egy rendőrautó haladt. A rendőrök megkülönböztető fényjelzés és kürt használatával kísérelték megállítani a traktorost, de a sofőr nem állt meg. 

Fotó: Police.hu

A járműszerelvényt megelőzték, majd egy ideig előtte haladtak, ezután az út szélén megállva kísérelték meg megállítani, de a traktoros nem tartott megfelelő követési távolságot, így a rendőrautó hátuljának ütközött.

A Tolna vármegyei rendőrök öt anyagi kárral végződött balesetnél helyszíneltek hétfőn. Mint azt megírtuk, adatai hátrahagyása nélkül távozott egy sofőr, aki egy az út szélén parkoló kocsinak ütközött Szálkán, Nagykónyi és Értény között okozott dámszarvas okozott balesetet, míg Simontornyán ismét letörte egy kamionos a félsorompó csapórúdját a vasúti átjáróban, Szekszárdon pedig egy figyelmetlen sofőr a Kinizsi utcai parkolóból kitolatva ütközött egy ott álló kocsinak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában