Közlekedés

2023.07.18. 10:17

Dámszarvas okozott balesetet

Dámszarvas okozott balesetet hétfőn Nagykónyi és Értény között – tájékoztatott kedden a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egy férfi közlekedett autóval hétfőn délelőtt a 65154-es számú mellékúton Nagykónyi irányából Értény irányába. A 3-as kilométerszelvénybe érve balról féktávolságon belül egy dámszarvas tehén ugrott az útra, így fékezés ellenére sem tudta az ütközést elkerülni. A baleset során anyagi kár keletkezett az autóban és a vad is elpusztult.

A Tolna vármegyei rendőrök öt anyagi kárral végződött balesetnél helyszíneltek hétfőn. Mint azt megírtuk, rendőrautónak ütközött egy Dombóvár irányába haladó pótkocsis traktor hétfőn Sásdon, adatai hátrahagyása nélkül távozott egy sofőr, aki egy az út szélén parkoló kocsinak ütközött hétfőn Szálkán, míg Simontornyán ismét letörte egy kamionos a félsorompó csapórúdját a vasúti átjáróban, Szekszárdon pedig egy figyelmetlen sofőr a Kinizsi utcai parkolóból kitolatva ütközött egy ott álló kocsinak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában