Bántalmazás

2023.08.19. 09:10

Fojtogatott egy halőrt a madarasi pecás, mert az rajtakapta

Hamar elfogták a bajai rendőrök azt az 58 éves férfit, aki a gyanú szerint fojtogatott egy halőrt, amiért az rajtakapta, hogy egy horgászbot helyett kettővel pecázik.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Egy halőr tett bejelentést a rendőrségre csütörtökön arról, hogy Madarason, a Priszpa-tónál bántalmazta őt egy horgász előző este – írja a police.hu.

Az egyenruhások még aznap kihallgatták a sértettet, aki részletesen beszámolt a vízparton történtekről. Elmondta, hogy tetten ért egy férfit, aki két horgászbotot használt annak ellenére, hogy csak az egyikre volt engedélye. A férfi régebbről már ismerte, ugyanis korábban egyszer már eljárt vele szemben, akkor egy évre eltiltották a horgászattól.

Így amikor ezúttal igazoltatni akarta őt, a férfi már tisztában volt tettei következményével, és megtámadta a halőrt, miközben azt kiabálta: „Többször te engem nem tiltasz el a horgászattól!” Az agresszív pecás először lökdöste a sértettet, végül fojtogatni kezdte. A rendőrök azonnal a bántalmazó keresésébe kezdtek, akit pár órán belül elfogtak.

A rendőrségi közleményből kiderült, hogy az 58 éves madarasi lakost közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként a bajai nyomozók, írja a baon.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában