Baleseti összefoglaló

2023.08.28. 10:48

Több anyagi kárral járó baleset is történt az elmúlt napokban

Teol.hu

Forrás: police.hu

Pénteken öt anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. Dombóváron egy parkolóban megfordulás során volt figyelmetlen egy sofőr, Fadd-Domboriban tolatási manőver során sérült két kocsi, Szekszárdon egy balra kanyarodó autó sofőrje nem adott elsőbbséget a szabályosan haladónak. A 6-os számú főúton Dunaföldvár és Kakasd közelében volt egy-egy vaddal ütközés.

Szombaton három anyagi kárral végződő közlekedési eseményt jelentettek be. Szekszárdon volt két parkolói koccanás és a 6-os számú főúton történt egy vadelütés.

Vasárnap két anyagi káros baleset is történt. Egy vadelütés Őcsény és Decs között az 5113-as úton, míg a 61-es főúton egy pályaelhagyás történt. Egy férfi közlekedett autóval Tamási irányából Pincehely irányába, de haladása során nem megfelelően választotta meg a kocsi sebességét és a 64-es kilométerszelvényben jobbra letért az úttestről, majd visszakormányozva a bal oldalon egy fának csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A sofőr esetében pozitív értéket jelzett a szonda, ezért közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben az intézkedő rendőrök – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Pénteken egy Szakályból Tamásiba tartó autós nem tartotta be az oldaltávolságot előzése közben, a vétlen autós borult miatta árokba.

Vasárnap Csibrákon történt baleset. A sofőr lopott autóval, ittasan, jogsi nélkül hajtott gyorsan, vitte is a betonoszlopot.

Szintén vasárnap motoros sérült meg súlyosan, mert nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában