Gratulálunk!

2023.09.30. 14:48

Fociban is kiválóak vármegyénk rendőrei

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon.

Teol.hu

A képen balról jobbra állnak: Samu Antal (csapatvezető), Rikkers Péter, Kadosa Erik, Schubert Dávid, Dudoma Krisztián, Szadai Csaba, guggolnak (balról jobbra): A torna legjobb Játékosa Horváth Ervin, Sebestyén Ádám, Csontos Mihály, Merkl Máté, Major Péter (Fotó: police.hu)

Ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is, írja közleményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Budapesten megrendezett tornán 17 csapat mérte össze labdarúgó tehetségét. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata csoportjukban a második helyen végzett, így bejutottak a legjobb nyolc közé. Itt először a repülőtéri rendőröket győzték le, majd az elődöntőben büntetőrúgásokkal lőtték be magukat döntőbe a Készenléti Rendőrség csapata ellen. 

A döntőben a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei zsarukkal küzdöttek meg a bajnoki címért, ahol nagy küzdelemben végül alulmaradtak, így az ezüstösen csillogó érmet és a második helyezettnek járó kupát vehették át.

A torna egyik különdíja is Tolnába került. Horváth Ervin ugyanis a torna legjobb játékosa kitüntető címet vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában