Balesetek

2023.12.23. 11:11

Baleset történt az M6-oson, mentőhelikopter is a helyszínen

Teol.hu

Forrás: Bamosz Kft Autó és Kamionmentés csoportja Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft.

A bama.hu információja szerint mentőhelikopter, illetve több tűzoltóautó érkezett az M6-os autópályára Véméndnél, a 172 km szelvénybe egy gépkocsihoz. A jármű az autópálya melletti padkára hajtott. Az esettel kapcsolatban megkeresték az Országos Mentőszolgálatot, akiktől azt az információt kapták, hogy a helyszínről senkit nem kellett kórházba szállítani.

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Horváth Nikolett Csilla arról tájékoztatta a portált, hogy a helyszínre a Tolna vármegyei tűzoltók érkeztek ki.

Frissítés: Az esettel kapcsolatban a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelemi igazgatóság az alábbi információt adta:

A rendőrséghez arról érkezett bejelentés, hogy a véméndi lehajtónál árokba futott egy személygépjármű. 

Jelentősebb tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség azon kívül, hogy visszasegítették a járművet az útra. A bátaszéki önkormányzati, illetve önkéntes tűzoltók intézkedtek a helyszínen, ahol csupán a műszaki mentés idejére történt 15 perces lezárás, ezt követően zavartalanul haladt tovább a forgalom. A mentőhelikoptert elővigyázatossági okokból küldhették a helyszínre, ahol információink szerint személyi sérülés szerencsére nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában