Rendőrök segítettek

2024.01.05. 12:06

Kutyatámadásról érkezett bejelentés Szekszárdon

Rendőrök tereltek haza egy ebet, amely egy kutyáját sétáltató nővel szemben viselkedett támadólag pénteken kora reggel Szekszárdon.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Kutyatámadás hírével kereste meg hírportálunkat egy olvasónk. Mint írta, pénteken reggel, öt óra körül történt az eset Szekszárdon, amihez rendőri segítséget kértek.

Megkerestük a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, és Komlósiné Kiss Anett szóvivőtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy telefonon érkezett bejelentés január 5-én a kora reggeli órákban arról, hogy Szekszárdon, az Alkotmány utcában egy nagyobb testű kutya megtámadott egy kutyáját sétáltató nőt. A szekszárdi járőrök azonnal a helyszínre siettek, és néhány perc alatt sikerült elzavarniuk az ebet, ami elszaladt.

Az eset kapcsán nem sérült meg a kutyát sétáltató nő és egyik kutya sem. A rendőrök rövid időn belül megtalálták a kutya gazdáját és az utcán kóborló ebet is, amit hazatereltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában