Felhívás

2024.02.09. 11:34

A szekszárdi rendőrök keresik a képen látható fiút

A szekszárdi rendőrök keresik Kanalas László Armandót.

Teol.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Kanalas László Armandó eltűnése kapcsán – tájékoztatott pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi rendőrök keresik Kanalas László Armandót.
A szekszárdi rendőrök keresik Kanalas László Armandót. Fotó: Police.hu

Engedély nélkül távozott, azóta nem látták

A 16 éves fiú, a szedresi lakásotthon lakója még 2023 október 4-én távozott engedély nélkül Gödöllőről. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Kanalas László Armandó körülbelül 160-165 centiméter magas, rövid barna hajú, barna szemű. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

A szekszárdi rendőrök keresik

A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik. Aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában