Összefoglaló

2024.02.21. 09:20

Kedden sem unatkoztak a rend őrei Tolnában

Kedden öt anyagi káros balesetről tettek bejelentést Tolna vármegyében – értesültünk a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: police.hu

A 65158-as úton Gyulaj és Kurd között egy vaddal ütközés történt. Szekszárdon és Tolnán egy-egy parkolói koccanás miatt intézkedtek az egyenruhások, míg Kapospulán egy kapubejáróból a főútra tolató autós ütközött egy ott álló kocsinak.

Paksnál egy figyelmetlen sofőr a Kölesdi út és a 6-os főút kereszteződésében a STOP tábla ellenére nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő szerelvénynek, kikanyarodott elé, így a vontató az autó bal hátuljának ütközött.

A rendőrök egy ittas sofőrt igazoltattak, akit előállítottak mintavételre, majd a mért eredmény alapján büntető feljelentést tettek. Egy másik sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, őt őrizetbe vették az elkövetett szabálysértés miatt.

A vármegyében további öt főt vettek őrizetbe a tegnapi napon. Két esetben bűncselekmény, háromnál szabálysértés elkövetése miatt került sor az intézkedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában