Dühítő bűncselekmény

2024.02.14. 11:06

Sorozatgyújtogatót fogtak el a dombóvári rendőrök

Sikerült azonosítania a dombóvári rendőröknek azt a gyújtogatót, aki az elmúlt időszakban több tanyát és melléképületet felgyújtott – közölte szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Révészné Hanol Erzsébet

Mint arról tájékoztattak, hónapok óta borzolta a helyiek kedélyét az, hogy valaki több tanyát és melléképületet felgyújtott Dombóvár külterületén. A Dombóvári Rendőrkapitányságon rongálás miatt indítottak büntetőeljárást a tűzesetek kapcsán. A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítaniuk a gyújtogatót, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: Police.hu

A dombóvári rendőrök továbbra is kiemelten fontosnak tartják a helyi lakosság biztonságérzetének stabilitását és javaik védelmét, ezért megerősített rendőri jelenlétet szerveznek a környékre – tették hozzá a közleményben. 

Mint azt megírtuk, Dombóvár külterületén októberben egy hétvégi házban és egy présházban is tűz keletkezett, míg novemberben ugyancsak kigyulladt egy hétvégi ház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában