Haláleset

2024.03.08. 18:07

Holtan találta a bérlőjét Szekszárdon, még zajlik a rendőri intézkedés

Hosszú ideig villogóval álló rendőrautó keltett figyelmet Szekszárd belvárosában, a Garay téri utcasoron pénteken, délután öt óra után. Lapunk a helyszínen lévők egyikétől megtudta, hogy az egyik magánlakásban haláleset történt. A tulajdonos holtan találta a bérlőjét. Ő úgy tudja, hogy a lakó természetes halállal hunyt el.

Brunner Mónika

Holtan találták a közel hatvan éves albérlőt a Garay téri lakásban

Fotó: MW

Hosszú ideig állt villogóval a rendőrautó, emiatt indult meg találgatás arról, hogy mi történhetett Szekszárd belvárosában pénteken. Rendőröket lehetett látni, a Garay téri háznál nyitott ajtót, ki és besétáló embereket, akik telefonáltak, intézkedtek. Több járókelő tanácstalanul nézte az eseményeket, hiszen nem volt szokványos az eset.

Portálunk a helyszínen lévők egyikétől, látszólag egy bennfentestől megtudta, hogy egy közel hatvan éves ember halt meg a házban, az egyik lakás bérlője, akire a lakás tulajdonosa talált rá. Ennél többet nem szeretett volna közölni, így nem tudtuk meg, hogy férfi vagy nő volt-e az elhunyt. Azt még azonban hozzátette, úgy tudják, hogy az albérlő természetes halállal hunyt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában