Tűzesetek

2024.03.04. 17:00

Kigyulladt egy utcán parkoló autó Sióagárdon

Hiába a jó idő, még mindig adódnak fűtési szezonnal összefüggő tűzesetek. Dunaszentgyörgyön és Németkéren is kéménybe épített fagerenda égett.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Száz négyzetméternyi területen keletkezett tűz pénteken reggel a Paks külterületén található hulladéktelepen. A tűzesethez a paksi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik vízsugarak és egy helyi erőgép segítségével oltották el a lángokat – mondta Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A hétvége további eseményei között sorolta, hogy kigyulladt egy utcán parkoló személyautó szombaton éjjel Sióagárdon, a Dózsa utcában. A szekszárdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. Szombaton Dunaszentgyörgyön és Németkéren is volt egy-egy tűzeset délelőtt, illetve délután. Mindkét helyszínen lakóház kéményébe épített fagerenda égett, és a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a feltárást követően eloltották a tüzet.

Ugyancsak a paksi hivatásos és a bölcskei önkéntes tűzoltóknak adott munkát vasárnap délelőtt, hogy bejelzett a szén-monoxid-érzékelő egy Kiss Ernő utcai lakás fürdőszobájában. A rekonstrukció során a veszélyes határérték alatti koncentrációt mértek. A gázszolgáltató szakembere megszüntette az ingatlanban a szolgáltatást a felülvizsgálatig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában