Életveszélyben van

2024.03.24. 13:23

Zombai tűz: mélyaltatják az áldozatot

Mélyaltatják a kórházban azt a hetven év körüli férfit, akinek zombai házában tűz ütött ki csütörtökön reggel. A százhúsz négyzetméteres családi ház teljes terjedelmében égett.

Brunner Mónika

A tetőszerkezet teljesen leégett (Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)

Mint arról korábban beszámoltunk, az idős férfi vélhetően aludt a tűz keletkezésekor, és valószínűleg sokkal később, a házban történt robbanás után ébredt csak fel.

Szűcs Sándor, Zomba polgármestere lapunknak elmondta, hogy a ház lakóját komoly égési sérülései miatt Pécsett a kórházban az égéssebészeti osztályon mélyaltatják. Bíznak abban, hogy felépül. Ismertette, hogy a tűzeset áldozatának zombai háza használhatatlan, romokban hever. A tűzeset olyan nagy volt, hogy a ház az utolsó lécig beszenesedett.

A zombai önkormányzat minden segítséget megad a tűzeset áldozatának, akinek több családtagja is Zombán él. A helyieket sokkolta az eset, ekkora tűz nem gyakori a településen. Sokakat foglalkoztat, hogy mi történhetett. 

A tűzben életveszélyesen megsérült férfit rendes embernek ismerik a helyiek. Nem alapított családot, egyedül élte az életét. Remélik, hogy felépül és hazatér Zombára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában