segítség

2018.01.03. 13:00

Tizenöt családnak jutott a tűzifából

A támogatás 2,4 erdei köbméter fát jelentett, amelyet térítésmentesen szállították házhoz még karácsony előtt.

Balázs László, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az aparhanti önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is igyekszik segíteni a rászorulókat, gyermekeket, családokat a karácsonyi, év végi időszakban. Minden 60. életévét betöltött lakosnak, valamint 0-18 év közötti gyermekeknek ajándék vásárlási utalványt osztott a helyhatóság – mondta el lapunknak Csóka Attila polgármester. A képviselő-testület ezzel a gesztussal szeretné szebbé tenni a családok ünnepnapjait.

Emellett rászorultsági alapon, jövedelemtől függően 15 család kaphatott szociális tűzifát. Egy nagyon szerény körülmények között élő családnak 4-5 köbméter fára biztosan szüksége van a télen, az alacsony nyugdíjakból és szociális támogatásból élő családok képtelenek 100 ezer forintot kifizetni tüzelőre.

Csóka Attila közölte, a tűzifát, ami 2,4 erdei köbméter fát jelentett, térítésmentesen szállították házhoz még karácsony előtt. „Bízunk benne, hogy ezekkel a cselekedetekkel sokaknak sikerült szebbé tenni az ünnepet, és meghittebb, boldogabb lehetett a karácsony számukra” – fűzte hozzá a polgármester. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában