Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség

2018.03.14. 12:58

Kirándultak, fürdőztek, ünnepeltek

Változatos programjai voltak tavaly a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetségnek.

Budavári Kata

Közgyűlést tartott a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség. Varga Ferenc elnök tájékoztatta a résztvevőket, hogy az idén százharmincas létszámú a tagság.

A rendezvény elején megemlékeztek az elhunyt tagtársakról, köztük Böröcz Árpádról, aki a megyei nyugdíjas szövetség elnökhelyetteseként sokat segített a szedresieknek.

Böröcz Árpád posztumusz emléklapban részesült, amelyet a felesége vett át.

Varga Ferenc változatosnak ítélte a tavalyi programokat, amelyek között volt többek között parlamenti látogatás, a siklósi vár megtekintése, a paksi atomerőmű nyílt napján való részvétel és két igali fürdőzés is. 

Az elnök köszönetet mondott a jelen lévő Kovács János polgármesternek az önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatásáért. Haffner Bélának, a megyei nyugdíjas szervezet képviselőjének pedig azért, hogy lehetőséget teremtett többféle ügy, például a méltányossági nyugdíjemelés helyben intézésére.

Jónak nevezte a helyi intézményekkel és civil szervezetekkel való kapcsolatot, amely a felek részéről a kölcsönös támogatáson, segítségnyújtáson alapul.

Simon Lászlóné, az ellenőrző bizottság elnöke pontos pénzügyi gazdálkodásról számolt be.

Az összejövetelen részt vett Horváth István államtitkár, országgyűlési képviselő, aki a nőnap alkalmából személyes emlékekkel színesített ünnepi köszöntőt mondott.

A hölgyeket a vezetőség virággal, a kórus pedig nosztalgikus dallamokkal ajándékozta meg.

Az estet tombolasorsolás és jó hangulatú bál zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában