Bormúzeum

2018.04.26. 15:24

Egy jótékony célú Hosszú-Lépés

Mácz Katalin

A szekszárdi borvidéknek a mozgás szeretetén keresztül való népszerűsítése a célja a Hosszú-Lépés elnevezésű jótékonysági rendezvénynek, amelyet a Bormúzeumban tartanak május 12-én. A 500 forintos nevezési díjakból befolyó összeget a szervezők az 1-es és 8-as számú Szekszárdi Gyermekotthonnak ajánlják fel.

A résztvevőknek egy nyolc állomásból álló kihívást kell teljesíteniük, amely során sport- és kvízfeladatokat kapnak. A sikeres teljesítést minden állomáson fröccsel – gyermekeknek házi szörppel, gyümölccsel – jutalmazzák. Minden jól elvégzett feladat után egy pecsét kerül a nevezési lapra, és a legtöbb pecsétet begyűjtő helyezettek érmet és értékes nyereményeket kapnak. Az állomások a Bormúzeum különböző helyszínein lesznek, a Béla téri Food Track Show érintésével. Az állomásvezetők csapatát neves helyi borászok és az AlakSzobrászat Sasival tagjai alkotják. A teraszon Tom White pezsdítő rockybilly show-val rázza fel a megfáradt versenyzőket. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a [email protected] e-mail-címen lehet megtenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában