Modellautók rótták a köröket

2018.07.09. 19:20

A közösségépítést szolgálta a cikói megbízhatósági verseny

Hanol Erzsébet, fotó: Mártonfai Dénes

Megbízhatósági versenyt rendezett cikói pályáján az 1:5-ös méretarányú offroad modellezőket összefogó Open Modeling Group Hungary. Póra György, a szervezet tagja elmondta, hogy öt kéttagú csapat vett részt a versenyen, akik felváltva irányították a kis autókat. A kikötés annyi volt, hogy az egyik tag legalább félórán keresztül vezesse a járművet.

A lényeg az volt, hogy a rendelkezésre álló két óra alatt minél több kört kellett megtenni a pályán. Ez a Brettschneider Zoltán – Póra György párosnak sikerül a legjobban, őket sorrendben Kovács Gábor és Dranka Tibor, Csősz Lajos és Tibor, Üveges Bence és Márton András, valamint Bíró Gábor és Sánta László követte. A díjakat Haures Csaba, Cikó polgármestere adta át.

A szervezők elmondták, hogy a verseny nem volt része a hivatalos bajnoki sorozatnak, inkább a közösségépítést, a kapcsolatok erősítését szolgálta a rendezvény, amelynek végén megvendégelték az ország különböző pontjairól érkezett modellezőket, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában