táborozás

2018.07.24. 12:30

Izgalmas programon vettek részt a gyerekek

Hanol Erzsébet

Fotó: TMRFK

A fonyódligeti Erzsébet-táborba a nyár folyamán az ország minden részéről érkeznek gyerekek, akiknek az egyhetes pihenés során rengeteg izgalmas programban van részük. Többek között a rendvédelmi szervek, a mentők és a honvédség állományába tartozók látogatják meg őket, és az adott szervezetre jellemző bemutatókkal készülnek számukra.

A múlt héten a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai keresték fel a táborozókat a Balaton partján. A gyerekek megismerkedhettek a rendőrségnél rendszeresített fegyverekkel és egyéb technikai eszközökkel, valamint önvédelmi bemutatót láthattak, és a vállalkozókedvűek kerékpáros ügyességi pályán bizonyíthatták tudásukat, képességeiket.

Mindemellett a táborlakók a saját ujjlenyomatukat is rögzíthették, továbbá számos bűn- és baleset-megelőzési tanáccsal látták el őket a rendőrök. A nap végén minden gyereknek közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal kedveskedtek a Tolna megyei rendőrök – számolt be a programról a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Fotó: TMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában