Az Év Fürdője

2018.09.09. 19:29

A tamási fürdő szerepelt a legjobban

Balázs László

Fotó: Makovics Kornél

Ezen a nyáron már negyedik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban is három kategóriában kerestek győztest. Az Év Fürdője a magyarországi fürdők legnagyobb megmérettetése. A közönségszavazásban 2018. június 1. és augusztus 31. között három kategóriában – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője – közel kétszáz fürdő versenyzett.

Tavaly a Hungarospa Hajdúszoboszló írt történelmet, amikor 2015 után másodszorra is elnyerte Az Év Fürdője címet. Idén nagy meglepetésre e kategóriának a nyertese egy olyan fürdő lett, amely már korábban egy másik kategóriában győzött. Az Év Fürdője a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő lett. A komplexum 2016-ban, Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában húzta be az első helyet. Az Év Feltörekvő Fürdője az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, A Helyiek Kedvenc Fürdője a Tiszavasvári Strandfürdő lett.

A megyeiek közül ezúttal is a Thermal Spa Tamási szerepelt a legjobban, amely tizedik helyen végzett Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

A Tolna megyei rangsort tekintve második lett a Gunaras Fürdő, harmadik pedig a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. Bonyhád, Dunaföldvár, Paks és Kisszékely volt a további sorrend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában