elismerés

2018.10.26. 15:30

Centenáriumi plakettel ismerték el a munkát

Venter Marianna

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) fennállásának 100. évfordulója alkalmából rendezett fehér bot-napi országos ünnepségen Kovács Lászlóné, a látássérültek megyei egyesületének elnöke a sorstársak érdekében végzett tevékenységének elismeréseként Centenáriumi Emlékplakettet vett át Fülöp Attilától, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális Ügyekért Felelős Államtitkárától és dr. Nagy Sándortól, a MVGYOSZ Elnökétől. A rendezvényen a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesületének munkáját is emlékplakettel díjazták.

Kovács Lászlóné 1989 óta látja el a megyei egyesület vezetői tisztségét. Mint elmondta, nagyon büszke a két centenáriumi kitüntetésre, az évtizedek alatt közösen végzett munka elismerését látja benne. A látássérültek megyei szervezete ezután is mindent megtesz azért, hogy a sorstársak életét megkönnyítsék, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyekkel számukra segítséget nyújthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában